22 Септ. 2018

Вие сте тук

България – четири сезона балнео, спа и уелнес туризъм

26.09.2017

Днес се открива Четвъртият конгрес на БСБСПА

 

Български и международни експерти в областта на балнеологията и СПА туризма, представители на туристическия бизнес, общините, държавните институции и инвеститори участват в откриващия се днес  в Кюстендил Четвърти годишен конгрес на  Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА). В продължение на два дни от 26 до 27 септември 2017 г. се провежда най-важното годишно събитие за българската СПА индустрия, чиито партньори са Министерството на туризма и Община Кюстендил.

 

Иновации, успехи и проблеми пред балнео и СПА туризма ще бъдат дискутирани по време на конгреса, чиято актуална тема е „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”.

 

След успешните конгреси на БСБСПА в Поморие, Хисаря, Сандански, кк „Св. св. Константин и Елена” – Варна, домакин на форума е Улпия Пауталия, която очаква много чуждестранни и български експерти и мениджъри от СПА индустрията.

Сред официалните гости на конгреса са представители на Министерството на туризма, Министерството на здравеопазването, Министерството на околната среда и водите, Министерството на труда и социалната политика, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Националното сдружение на общините в Р България, кметове на общини, членове на УС на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и колегите им от цялата страна.

 

Програмата на конгреса включва няколко панела с дискусии: „Проблеми пред българските общини, развиващи балнео/СПА туризъм. Добри практики. Проекти за възстановяване на балнео/СПА инфраструктурата”; „Маркетинг – презентиране и активни продажби на българския СПА продукт. Културно-исторически термални маршрути”; „Предимство на сертифицирането по Наредба 2 на Министерство на туризма. Възможности за сътрудничество с НОИ, здравни каси и пенсионно-осигурителните дружества” и др.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed