03 Юни 2020

Вие сте тук

Балканските туристически Оскари отличават образователните програми на турагенциите

20.11.2017

 

 

БГ Травел въведе иновативни и интерактивни системи за детския туризъм

 

 

 

Третото издание на годишните награди за Балканска туристическа индустрия, ще постави отново на фокус социално-образователната ангажираност на туристическите компании, съобщиха организаторите от ВИП Комюникейшън.

 

 

 

Церемонията ще се състои на 5 декември от 20 ч. в хотел Премиер Бест Уестърн.

 

 

 

С уроци и училища сред природата, с ползване на иновативните и интерактивни български образоветелни системи ЕНВИЖЪН и ДЖЪМПИДО, в конкунса се включва туристическа агенция БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД. Тя е специализирана в организирането на работни срещи, посещения на международни групи, както и може да съдейства за изнесени обучения в други страни с контакти в местни сруктури за борба с противообществените прояви и други. Има контакти в

 

много европейски страни и Турция. Мисията на туристическата агенция е да покаже познати и непознати кътчета от България, нейните обичаи, следи от отминали епохи на величие, богатството и разнообразието на СПА „изворчетата“, красотите на природата и нейната култура.С разнообразните си туристически услуги агенцията предлага на всеки българин да опознае своята родината и да я обикне.

 

 

 

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД през годините се е специализирала в работата с деца, разполага с професионален екип от аниматори, грижещи се за децата и работещи по метод „обучение чрез преживяване“. Световни експерти, начело с Посланика на мира Хитоси Хирано, ще оценават номинациите в конкурса.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed