25 Апр. 2024

Вие сте тук

T MARKET откри цех за салати и кулинария собствено производство

14.03.2012

Верига супермаркети T MARKET откри  в София нов цех за салати и кулинария собствено производство. Той е с площ 300 кв.м. и капацитет 60 тона салати и кулинария на месец.

 

Цехът ще произвежда широко разнообразие от различни видове салати, а също така и традиционни за българската кухня кулинарни ястия като мусака, пълнени чушки, сърми и много други. Готовата продукция ще се предлага във всички магазини на веригата, както в София, така и в другите градове на страната. Изграден е съгласно всички европейски норми, стандарти за безопасност и добри производствени практики, гарантиращи качеството на продукцията.

 

Централизираното разпределение ще улесни работата на магазинната мрежа, като доставение ястия ще са по-пресни, по-свежи и със запазени хранителни качества, поясняват от компанията.

 

„С първия си кулинарен цех в страната ще имаме възможност да обслужваме още по-добре нашите клиенти, като им предлагаме любими български ястия, приготвени на деня, винаги пресни и вкусни. С оптимизирането на производството ще постигнем и много по-изгодни цени за потребителите”, обяви Вигинтас Шапокас, генерален директор на Максима България.

„Максима България” ЕООД е част от литовската компания Maxima Grupe UAB, която навлезе на българския пазар през 2005 г., откривайки първия магазин T MARKET. До 2011 г. бяха отворени 42 супермаркета Т MARKET и T MARKET Express в градовете София, Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Костенец, Велико Търново, Враца, Плевен, Лом, Монтана, Самоков, Перник, Разград, Пазарджик. В компанията работят над 1100 души. Магазините от веригата са разположени близо до дома или работното място на хората, които могат да правят своите ежедневни покупки лесно, удобно и бързо.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed