19 Ян. 2018

Вие сте тук

Food's Guide

     

Съвети

Снимки:
(1)
Главните готвачи в Германия вече от години се опитват да придадат повече колорит на националната кухня. Най-новата находка? Братвурст, направен от говеждо месо Кобе, като това може да е най-скъпата наденица, приготвяна някога. (Говеждото кобе се произвежда в Япония, където се отглежда селектираната порода Wagyu,чието...
Снимки:
(2)
Вместо захар майките да използват в менюто на своите деца пчелен мед, който е изключително полезен, особено в сезона на грипните заболявания – към това призова днес министърът на земеделието Мирослав Найденов при откриването на  ХI-то международно изложение – договаряне  „Пчеларство – Плевен 2013”. „...
Снимки:
(9)
Няколко млади готвачи се докоснаха до автентичната кулинария на Ботуша с майсторски клас на италианският шеф Джани Лонго, който представи в София тайни на типични италиански ястия пред българските си колеги. На серия семинари пред готвачи и ученици от Софийската гимназия по туризъм той сподели тънкостите на истинската...

Реклама

Facebook

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

Subscribe to THExperts бюлетин feed