24 Авг. 2017

Вие сте тук

Ефективният сервитьор: основни изисквания

The full content of this page is available to premium users only.

Гостите днес са по-взискателни от всякога. Те вече са посещавали много заведения, опитвали са много и разнообразни ястия, били са обект на отлично и на отвратително обслужване,  възхищавали са се и са се разочаровали. Затова в днешно време посетителите искат нещо специално, особена обстановка, много внимание и персонална грижа.

 

А това означава само едно: собственикът на заведение трябва да обучи служителите си така, че да притежават всички навици, необходими за обслужването на гостите.

 

Кои са основните неща, които трябва да знае всеки сервитьор?

 

 

Пълният текст на статията е достъпен за абонати на THExperts

Категории: 
ЗаведенияНовини

Реклама

Facebook

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

Subscribe to THExperts бюлетин feed