28 Март 2024

Вие сте тук

WIZZ AIR открива нова линия от София до Бирмингам

11.01.2016

Wizz Air открива нова линия от София до Бирмингам в края на март. От най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа съобщиха, че полетите ще започнат от 28 март и ще се извършват два пъти седмично всеки понеделник и петък. Новият маршрут е третата нискотарифна линия между София и Обединеното Кралство заедно с Лондон Лутън и Бристол.

 

С новите полети, WIZZ сега предлага от София 27 линии до 14 държави.Билетите за полетите на Wizz Air по новата линия до Обединеното Кралство са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.comотBGN 79.99*.

 

НОВА ЛИНИЯ СОФИЯ-БИРМИНГАМ:

Дни

Начална дата

   Цени от*

понеделник, петък

28 март

BGN 79.99

 

Според Тамара Мшвениерадзе, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, новата година започва с добавяне на трети маршрут София до Обединеното Кралство. Полетите до Бирмингам разкриват нови възможности за бизнес пътници и туристи  да открият Уест Мидландс на ниските ни цени. Атрактивни тарифи привличат повече туристи към столицата на България, стимулират туризма и свързаните с него сектори, както и засилват бизнес връзките между двете страни, коментира тя. 

 

 

-      

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed