29 Март 2024

Вие сте тук

Tuborg пуска лимитирана серия бутилки

27.04.2015

България стартира промоция, в която ще раздаде 30 000  подаръци на феновете на Tuborg, съобщиха от компанията. Компанията пуска лимитирана серия бутилки с разноцветни капачки, всяка от които изразява една от емоциите, с които е свързана марката: Dance (Танцувай), Sing (Пей), Feel (Чувствай), Play (Играй) и Share (Споделяй).

 

До 30 юни 2015 г. всички пълнолетни лица могат да опитат късмета си, като закупят бутилка Tuborg 330 мл, 500 мл или 1 л от лимитираната серия и регистрират промоционалния код под капачката.

 

“Потребителите на Tuborg са предимно модерни млади хора, изпълнени с енергия и жажда за живот, които обичат да общуват и да се забавляват заедно. Нарекохме промоционалната серия бутилки „Цветове на забавлението, вдъхновени от теб” като намигване към нашите фенове, които също като капачките са ярки, пъстри и необикновени,” каза Христина Вучева, бранд мениджър на Tuborg в Карлсберг България.

 

Tuborg e бира от типа пилзнер, произведена от висококачествен хмел, ечемик и вода, с алкохолно съдържание 4.6%. През 2004 г. Карлсберг България започва да произвежда Tuborg в модернизираните пивоварни в Шумен и Благоевград.За кратко време Tuborg се превръща в една от най-бързо развиващите се бирени марки в България в премиалния сегмент. В световен мащаб Tuborg е във водещата тройка на най-добре развиващите се марки в семейството на Carlsberg Group.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed