29 Март 2024

Вие сте тук

Обиколете Копенхаген с туристическо влакче

30.06.2018

Направете обиколка на забележителностите на Копенхаген със симпатично малко влакче, което ще ви разходи из датската столица.  
Обиколката започва от площада на кметството в Копенхаген и включва най-интересните забележителности на средновековния град. Очарователни плажове и пешеходни улици, цветни неокласически къщи, модни бутици и извисяващи се църкви ви очакват по време на тази обиколка на влака в Копенхаген! Ще пътувате през емблематичната улица Strøget с нейните магазини, букмейкъри, странни бутици и галерии. Подгответе се да снимате Kongens Nytorv - най-големия площад в стария град, както и площада пред City Hall, катедралата в Копенхаген, Nørreport / Torvehallerne, Gammel Strand / Højbro Plads и още много незабравими места!

Билетът струва от € 10.06 (ако го купите през един от банерите, публикувани на THExperts) и е валиден 1 календарен ден (не 24 часа). Може лесно да си го купите онлайн, като го получите по имейл, SMS и нашето приложение.


Трябва само да изберете дата, да проверите наличността и да го платите. Накрая покажете билетите на вашия смартфон при качването на влакчето. Можете да се качвате и слизате от влакчето неограничен брой пъти в рамките на деня.


Важна информация
∙ Билетът е валиден за 1 календарен ден

∙ Влаковете заминават всеки час

   Работното време е от 10:30 до 17:00 часа
Продължителността на пътуването при пълен цикъл е 45 минути.

∙ Първо заминаване от площада на кметството в 10:30 ч., последно отпътуване в 16:30 часа
∙ Първо заминаване от Катедралата в Копенхаген в 10:40, последно в 16:40 часа
∙ Първо заминаване от Nørreport / Torvehallerne в 10:50 ч., последно в 16:50 часа
∙ Първо заминаване от Gammel Strand в 11:05, последно в 17:05 часа
анулиране
   Веднъж закупен, билетът не може да бъде анулиран.

 

 

Какво още можете да видите в Копенхаген?

Посетете Bakken, най-стария в света парк за забавления, който е създаден още през 1583 г. Забавленията в него обаче са напълно модерни. Докато си поемате дъх между атракциите, можете да похапнете в някое от 26-те заведения в парка.

Срещу билета, който можете да си купите тук с намаление, получавате целодневен достъп до всички съоръжения. 

 

Вижте и останалите банери, свързани с Копенхаген, за да изберете  най-интересните места и да ги посетите без опашка и с отстъпка от билетите.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed