19 Апр. 2024

Вие сте тук

Kемпински Хотел Гранд Арена Банско е най-предпочитан СПА център в България в класация на SpaFinder

04.04.2012

  Световната медийна компания за СПА центрове и курорти SpaFinder, Inc. обяви, че Залез Спа и Уелнес центърана „Kемпински Хотел Гранд Арена Банско" е спечелил желаната от всеки награда SpaFinder Readers’ Choice Country Award като "Най-предпочитан СПА център в България за 2011", съобщиха от хотела. Той печели наградата за втора поредна година след победата в същата категория и през 2010 г.

 

"ЗалезСПА и Уелнес център" предлага пълен набор традиционни и екзотични масажи, както и процедури за кожата и тялото, базирани на продуктите Terrake и Thalgo. Това е и единственият спа център в България, предлагащ процедури с продукти Ligne St Barth.

 

Елитният спа център включва открит и закрит плувен басейн, открито и закрито джакузи, открит тенис корт, 2 вида парни бани - хамам и арома парна баня, 2 вида сауни

финландска и биосауна, фитнес, солариум и уникална снежна стая.

 

Наградите на читателите за 2011 г. са базирани на гласувания от цял свят, приемани в уебсайтовете на SpaFinder за крайни клиенти (включително SpaFinder.com) и от читателите на изданията на SpaFinder. Изискването за гласуващите бе да класират само СПА центрове, които са посетили лично през последните три години.

 

Като се има предвид, че по света има над 13 000 СПА центъра (в хотели, курорти и други локации), да бъдеш избран от клиентите, които са истинските експерти, е повод за празник и знак за забележително постижение” - каза президентът на SpaFinder Сузи Елис.

Тази година победители бяха излъчени за 44 държави и региона, с нови четири страни, добавени в списъка (Израел, Йордания, Мавриций и Виетнам) - ясен знак колко динамично протича експанзията на СПА центровете по света.

 

Това признание ни прави много горди и ни мотивира да поддържаме високото ниво на обслужване, което предлагаме на клиентите си. Ще се стараем да оправдаем доверието им и да предлагаме петзвездно изживяване и в бъдеще" - отбеляза г-н Орландо Стефани, генерален мениджър на "Kемпински Хотел Гранд Арена Банско".

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed