19 Апр. 2024

Вие сте тук

Jumeirah отвори втори хотел в Европа

11.10.2011

  Веригата Jumeirah навлезе в континентална Европа с официалното откриване на първия си хотел на

нейна територия - Jumeirah Frankfurt. Досега веригата имаше само един европейски хотел – в Лондон.

Петзвездният Jumeirah Frankfurt е разположен сърчето на Франкфурт, близо до деловия квартал и главните търговски улици. Хотелът предлагает 218 стаи и апартаменти с площ35 кв.м. - това са най-просторните хотелски стаи във Франкфурт.

При озавеждането на стаите са използвани най-нови технологии. Вместо познатите климатици в хотела се използва комбинирана система за регулиране на температурата, базирана върху работата на детектори на темтератера на телата и датчици за движение, които максимално ефективно и разумно регулират енергопотреблението в стаята.

 В основния ресторант на хотела - Max on One – главно действащо лице е Мартин Щайнер, именит шеф-готвач, известен от работата си в ресторантите на хотел Savoy в Лондон и Hotel Adlon в Берлин.

 Благодарение на изобилието от естествена светлина, просторните зали и ултрамодерно оборудоване, Jumeirah Frankfurt е идеалният избор за организиране на форуми и празници. Банкетната зала с площ 364кв.м. може да се раздели на две помещения. За организирането на тържествени и делови мероприятия хотелът предлага четири конферентни зали, които събират между 30 и 100 души

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed