20 Апр. 2024

Вие сте тук

Germanwings въвежда тарифата „най-добро място” за всички полети

29.06.2011

 Пасажерите на Germanwings могат да пътуват по-комфортно, благодарение на специалните седалки, инсталирани във всички самолети на нискотарифната авиокомпания, съобщиха от Germanwings. Удобните седалки са поставени на първите десет редици на всеки самолет и са разположени на изключително широко разстояние една от друга, поясняват от превозвача.

Пътниците могат да направят резервация за „Най-доброто място” в самолета на допълнителната цена от 15 евро. Местата са маркирани в самолетите и могат да бъдат запазени на сайта на авиокомпанията www.germanwings.com или чрез кол центъра на Germanwings.

Резервацията за „Най-доброто място” е включена и в „Най-добрата” тарифа на Germanwings, която предлага избор на предпочитано място, чекиране на 1 куфар и консумиране на храна и напитка по време на полета на специална пакетна цена.

 С резервирането на билет по „Най-добрата” тарифа, клиентите на Germanwings могат да спестят до 35% в сравнение със закупуването на услугите по отделно. Пътниците могат да намерят „Най-добрата” тарифа в средната колонка на полето с цените на сайта www.germanwings.com. С „Най-добрата” тарифа пътниците могат да направят полета си още по-приятен и да се насладят на отлично обслужване на изключителна цена.

Germanwings е една от най-успешните нискотарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети  до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, ХановерХ и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed