28 Март 2024

Вие сте тук

easyJet посреща висококвалифицирани студенти

07.11.2011

Българинът Николай Стойчев е сред 17-те млади таланти, които ще получат възможност за развитие в компанията

 Четвъртата по големина европейска авиокомпания easyJet посрещна наскоро 17 висококвалифицирани висшисти от 6 европейски страни в своята eвропейска програма за студенти. Членовете на програмата прекарват първите 2 години, напълно въвлечени в бизнеса на компанията, с възможности за кариерно развитие в отделите по „Операции”, „Финанси”, „Инженерство”, „Информационни технологии”, „Потребители”, „Мрежа на компанията”, „Приходи и Продажби”, „Маркетинг” и „Човешки ресурси”.

Програмата дава възможност на студентите да контролират своето собствено професионално развитие, като се учат от една индустрия, управляваща хората, и същевременно участват в критични бизнес проекти. Всеки участник в програмата е прикрепен към определен ментор, който му дава бизнес и кариерно ориентирани съвети, както и подкрепа за изграждане на силна мрежа вътре в организацията.

Българинът Николай Стойчев със специалност „Управление на въздушния транспорт” от британския университет „Cranfield” е сред младите таланти, които ще получат възможност за кариерно развитие в easyJet. Както споделя самият той, негова детска мечта е да работи за авиокомпания, за да може да пътува, да среща нови култури и да бъде част от динамичната природа на този бизнес: „easyJet е една от най-успешните авиокомпании в Европа. Впечатлен съм от нейния иновативен дух и отворена култура към персонала. Радвам се, че ще имам възможността да работя с хора от различни страни и да посещавам различни места в Европа”, допълва българинът.

Алита Бенсън, директор на easyJet в управлението на хората, заявява: easyJet е радостна да посрещне 17 студенти от цяла Европа в сферата на бизнеса. Това представлява ключова стъпка в посветеността на easyJet да развива талантите в Европа. По време на настоящия икономически спад ние разбираме, че много компании преразглеждат своите стратегии дали да продължават със своите студентски програми, но ние сме абсолютно ангажирани с този процес и тъкмо започваме нашия подбор на персонала за следващата вълна студенти през октомври 2012 г.

Кандидатите трябва да посетят кариерния сайт на компанията http://careers.easyjet.com/graduates/, за да научат повече за европейската програма за студенти на easyJet през 2012 г., както и за начините на кандидатстване.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed