28 Март 2024

Вие сте тук

easyJet обявява eвропейски конкурс за двойници на кралската двойка Принц Уилям и Кейт Мидълтън

28.03.2011

 

За поставяне на начало на конкурса easyJet представя своя собствена двойка от кабинния състав.


Четвъртата по големина европейска авиокомпания easyJet стартира инициатива по повод предстоящата кралска сватба - европейски конкурс за най-добрите двойници на Уилям и Кейт.

 easyJet отправя предизвикателство към хора от различни националности, разпространявайки из целия континент трескавото вълнение и очаквания за кралската сватба. Всички, които вярват, че са двойници на Принц Уилям или Кейт Мидълтън, могат да публикуват свои снимки и да имат шанса да се насладят на сватбените тържества в Лондон. Десет двойки (10 двойници на Уилям и 10 двойници на Кейт) ще бъдат изпратени в Лондон за финалното гласуване и ще останат да наблюдават сватбените тържества. Една щастлива двойка ще бъде коронясана за най-правдоподобна на кралската двойка и ще спечели безплатни самолетни билети от easyJet за цяла година.

 Пол Муур, директор „Комуникации” в easyJet заявява: „Вълнението около кралската сватба не се простира само във Великобритания. С 300 млн. европейци, живеещи в рамките на един част разстояние с кола от всяко летище на easyJet, ние очакваме да превозим повече европейски посетители към Лондон, идващи да наблюдават кралската сватба, отколкото всяка друга авиокомпания. Този конкурс е един забавен начин за всеки, който някога е бил объркван за един от щастливата кралска двойка, да има възможността да дойде в Лондон за големия ден, и за най-добрата двойка да получи безплатни полети с easyJet за една година”.

 За участие в конкурса кандидатите трябва да посетят сайта www.ilooklikearoyal.com, където да качат свои снимки, позирайки като Уилям или Кейт. Крайният срок за набиране на участници е неделя, 10 април.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed