29 Март 2024

Вие сте тук

easyJet обявена за най-добра нискотарифна авиокомпания в Европа за 2011 г.

27.06.2011

  easyjetАвиокомпания easyJet беше отличена като „Най-добра ниско-тарифна авиокомпания в Европа” за тази година по време на световните авиационни награди,, които се състояха в рамките на Парижкото авиоизложение, съобщиха от превозвача.

С гласовете на над 18.8 милиона пътници от 100 различни националности, световните авиационни награди са най-голямото признание за качеството на продуктите и стандартите в обслужването в цялата авиационна индустрия. Глобалното авиационно проучване е проведено от базираната във Великобритания компания Skytrax. То отразява дейността на 200 авиокомпании, от най-големите международни авиокомпании до малки вътрешни превозвачи, и представя нивата на потребителско удовлетворение сред 38 различни критерия в предлаганите продукти и услуги. Това независимо глобално изследване на мнението на пътниците отличава наградите като най-значимото признание за качество в световната авиационна индустрия.

 “Да бъдем отличени като най-добрата нискотарифна авиокомпания в Европа е истинско признание за усилената ежедневна работа на целия ни персонал.  Ние сме изключително горди от факта, че сме избрани за тази награда от нашите пътници, тъй като нашата амбиция е да се превърнем в предпочитаната авиокомпания на Европа. Това ни мотивира да продължаваме да правим европейския въздушен транспорт лесен и постижим, в съчетание с потребителската грижа за милиони пътници”, заяви по този повод Майк Кембъл, директор Група Европа, easyJet.

 Според Едуард Плейстед, изпълнителен директор на Skytrax Европа има най-конкурентният нискотарифен авиационен пазар в света и това е едно забележително постижение за easyJet. 

easyJet оперира въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с  присъствие в топ 100 маршрутите и в 50-те най-големи европейски летища. easyJet лети до повече от 550 маршрута между 129 летища в 30 държави. Повече от 300 милиона европейци живеят в рамките на един час разстояние с кола от летищата, до които лети easyJet, припомнят от авиокомпанията.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed