21 Февр. 2018

Вие сте тук

Carnival включва Куба в круизните си програми

Американската компания Карнивъл (Carnival), най-големият в света круизен оператор, от 1 май ще изпраща круизни кораби от Маями до Куба, след като получи съответните разрешителни от кубинските власти, предаде ТАСС. Съобщението бе направено късно снощи от компанията, която стана първият американски круизен оператор, извършващ пътувания до карибския остров от над 50 години.


През юли 2015 година Карнивъл получи разрешение за круизни пътувания до Куба от министерството на финансите на САЩ. При посещението на американския президент Барак Обама, което продължава и днес, представители на американската компания подписаха съответното споразумение с кубинското туристическо дружество Абанатур селимар (Havanatur Celimar).
Пътешествията до Куба ще се извършват от новата марка на Карнивъл - Фатом (Fathom). Круизите от Маями ще бъдат поети от лайнера "Адониа" с капацитет 704 пътника. Планира се по време на седемдневните плавания да бъдат посещавани различни кубински пристанища. На сайта на Фатом вече могат да бъдат резервирани места за кораба. Цената на билета е между 1990 и 7540 долара.

 

Категории: 

Реклама

Facebook

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

Subscribe to THExperts бюлетин feed