19 Апр. 2024

Вие сте тук

600-годишен хотел отвори врати след реставрация във Великобритания

31.10.2011

600-годишен реновиран хотел отново приема гости  във Великобритания. Старинният хотел Swan в британския Лавенхам (Lavenham, графство Съфолк), чиято история започва от началото на XV век, отново отвори врати за посетители след двегодишна реставрация. В момента хотелът предлага на гостите си45 стаи и нов пъб. Хотел Swan запази и съществуващия Airmen's Bar, както и ресторант Gallery.

Всяка стая в четиризвездния хотел има индивидуален дизайн. Цената на нощувката започва от 200 лири в двойна стая с включена закуска.

Хотелът е построен около 1400 година и представлява три сгради в едно. През 1667 г се превръща в процъфтяващ хотел за търговци, съобщава VisitBritain.

В Левенхам има над 300 исторически сгради, като от XV век обликът на града почти не се е променил. Забележителностите на града привличат туристи, фотографи и кинодейци. По улиците на града са снимани много филми, сред които „Хари Потър и даровете на смъртта“. Лавенхам е на северозапад от Лондон, само на 2,5 часа път от британската столица.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed