16 Апр. 2024

Вие сте тук

„Кемпински” отваря първия си хотел в Австрия

16.08.2011

Веригата  подписва договор за управление на петзвезден хотел в Кицбюел

 

Kempinski Hotel Das Tirol  в Кицбюел ще  отвори врати точно навреме за наближаващия зимен сезон и ще е първия хотел на "Кемпински" в Австрия, съобщиха от веригата.

Член на алианса „Най-добрите хотели в света” (Leading Hotels of the World), хотелът ще бъде бъде реновиран през остатъка от лятото и се очаква да бъде открит на 7 декември 2011 г.

"Гордеем се с новото допълнение към нашето портфолио, което подчертава стратегията ни за експанзия в Европа", заяви Рето Витвер, президент и главен изпълнителен директор на "Кемпински".

Рупърт Симоне, регионален вицепрезидент на веригата, изрази увереност, че хотелът ще се превърне в изключително успешно начинание: "Районът Кицбюел е сред най-атрактивните в Алпите, което със сигурност ще привлече вниманието на потенциални гости. Обновената сграда, съчетаваща елементи от нов дизайн, и високите стандарти на обслужване на „Кемпински” ще отразяват опита на веригата по отношение на луксозните алпийски дестинации. "

Хотелът затвори за реновация в началото на август 2011 г. и ще претърпи промени в интериора и оборудването, за да отговаря на стандартите на „Кемпински”. Консултантската фирма Herbert Günther ще ръководи ремонта и постигането на новия дизайн в алпийски стил.

Kempinski Hotel Das Tirol ще предлага 148 елегантни стаи и апартаменти с панорамни гледки към спиращите дъха околности. Комплексът ще включва и единадесет ексклузивни резиденции „Кемпински” на площ от 100 m2 до 250 m2.

Един от многото акценти на този нов хотел е близостта му до ски пистите, което го превръща в идеално място за семейни почивки. Голфърите със сигурност ще оценят четирите голф игрища с висока класа в Кицбюел, както и 30 други в околността. Магазин ще предлага внимателно подбрани спортни облекла, както и оборудване за ски и колоездене под наем, а ски училище ще допълва невероятните услуги и материална база на хотела.

Уелнес центърът на хотела на площ от 3,600 m2 ще отвори под името „Kempinski - The Spa” и ще предлага продукти и уникални терапии, създадени да лекуват и да носят баланс на тялото и ума. Центърът ще разполага със сладка и солена вода, вътрешен и външен плувни басейни.

Основният ресторант, където ще се сервират закуска и вечеря, ще събира около 180 гости, докато по-малкият специализиран ресторант ще предлага 40 места. Хотелът ще разполага и с бар с уютна камина на първия етаж и сладкарница, предлагааща местни сладкарски изделия.

Малките гости със сигурност ще харесат детския клуб „Кемпински”, разположен на две нива, където ще могат свободно да играят и да се забавляват.

Гостите на хотела ще намерят и добре оборудвана конферентна и банкетна база на площ от 800 m2 за приблизително 420 души.

Вече започнаха резервациите на лимитиран специален пакет, създаден по случай откриването на Кемпински Тирол, който включва нощувка в двойна стая Супериор със закуска в периода 7 – 25 декември 2011 г., като цените започват от 200 евро на нощувка. Настаняването в по-висока категория стая е според заетостта. За резервации хотелът предоставя електронната си поща reservation.tirol@kempinski.com и телефон +43 5355 50100, както и корпоративния си сайт.

Създадена през 1897 г., веригата „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа.  В момента портфолиото й включва 64 петзвездни хотела в 27 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток и Азия.  Сред тях има исторически сгради, градски лайфстайл хотели, невероятни курорти и престижни резиденции, като всеки нов член въплъщава качеството, което гостите очакват от „Кемпински”, съчетано с културните традиции на съответния регион.

„Кемпински” е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed