20 Апр. 2024

Вие сте тук

„Белла Академия“ с практическа лекция за студентите от Технически университет

16.05.2014

„Как се управляват човешките ресурси в производствено предприятие и какви са добрите практики“ бе темата на откритата лекция на „Белла Академия“ сред студенти от специалност „Индустриален мениджмънт“ на Технически университет – София, филиал Пловдив. Лектори на академията обясниха на младите хора как на практика се извършват основните дейности по анализ на труда, набиране и подбор, оценяване, обучение и развитие, и заплащане на човешките ресурси.

 

„Целта на поредицата лекции, които провеждаме в университетите, е да представим на студентите реални примери от работната среда, така че да видят как да прилагат знанията от университета. С лекциите на „Белла Академия“ искаме да обхванем студенти с различен профил, като всяка от откритите срещи е съобразена със спецификите на специалностите и университета. Стремим се да бъдем максимално полезни на младите хора“, каза Златислава Медарова – директор „Човешки ресурси“ в „Белла България“.

 

Лекциите на „Белла Академия“ са част от образователния проект, с който хранителният холдинг „Белла България“ помага за професионалното ориентиране на младите хора. Срещи със студенти предстоят и в други водещи български унверситети. Актуална информация за тях можете да откриете на страницата на „Белла Академия“ във фейсбук - https://www.facebook.com/AcademyBella.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed