25 Апр. 2024

Вие сте тук

Травълпорт подписва нов оперативен договор

11.05.2015

Травълпорт - платформа в сферата на пътуванията, която предлага и разпространява технологични решения, системи за разплащане и други софтуерни продуктиза глобалната туристическа индустрия, днес обяви подписването на нов оперативен договор в България с фирма“Травълпорт Дистрибюшън България” ЕООД, съобщиха от компанията. Целта е да се продължи развитие на вече установените силни позиции на Травълпорт в сектора на българския туризъм.

 

 “Травълпорт Дистрибюшън България” ще предлага и разпространява  технологичните решения на Травълпорт и ще предоставя на българските туристически агенции цялостен пакет от завършени софтуерни решения за автоматизиране на техния работен процес и управление на  техния бизнес.


Към момента Травълпорт съдържа в своята платформа тарифи от около 400 глобални авиопревозвачи, включително 100 нискобюджетни авиокомпании, 650 000 хотели, 35 000 локации за наемане на коли под наем, 61 круизни туроператори и мрежа от 12 от основните железопътни линии по света. Като част от договора туристическите агенции ще получат възможност да се възползват от Travelport Smartpoint – революционно десктоп решение за туристическите фирми, което ще и
м позволи да увеличат своите продажби и продуктивност. В допълнение на това Травълпорт предлага иновативни софтуерни апликации за индивидуални и корпоративни клиенти, като например Travelport ViewTrip – онлайн ресурс, който предоставя незабавен достъп в реално време до детайлите на маршрута, както и до други основни функции като информация за изискванията за паспорт и виза. Друг ресурс -  , ерешение за корпоративните клиенти, което им позволява да управляват по-добре своите фирмени пътувания в съответствие с фирмената им политика.

 

Калоян Вангелов, изпълнителен директор на “Травълпорт Дистрибюшън България” ще отговаря за промотирането и разпространението на продуктите на Травълпорт в България. Ще бъдат организирани семинари, дни на отворените врати и други инициативи специално за настоящите и бъдещи клиенти на Травълпорт. Калоян има значителен опит в сферата на туризма и по-специално в авиацията и техологиите. Неговата задача ще бъде да създаде стабилен мост от взаимоотношения между ръководството на Травълпорт и клиентите на Травълпорт в България.

 

 “Технологията е част от съвременния туристически бизнес и е основният двигател за неговия икономически растеж. Като доставчик на технологични решения за туристическия бизнес Травълпорт инвестира в иновации, и е в състояние да се адаптира към постоянните промени, които помагат за предефинирането на съвременната туристическа индустрия. Точно сега, повече от всякога, в този забързан свят клиентите разчитат на незабавен достъп до информация, бързи възможности за търсене, яснота и адаптивност на процесите. Травълпорт има всички необходими ресурси, за да задоволи тези изисквания и аз с нетърпение очаквам да предоставим тези възможности на нашите клиенти,” коментира Калоян Вангелов.

Според Марчин Пиларски, директор в Травълпорт за Източна Европа, този договор отваря нова глава за Травълпорт в България и осигурява нови възможности да предоставим отлични решения за българските туристически агенции. Травълпорт се е доказала като водеща платформа, която играе важна роля в подобряването на продуктивността на туристическите агенции и им позволява да поддържат високо ниво на удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагат най-добрия възможен избор,” допълва той.

В България технологията на Травълпорт се използва от някои от най-значимите туристически агенции, включително: eSky.bg, HRG/Джамадвайс Травъл, ТравълСторМейкър.ком/CenTransit.bg, Бохемия, Травъл Мания Плюс, припомнят от компанията.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed