25 Апр. 2024

Вие сте тук

Телевизор в огледалото? Това съвсем не е шега

20.01.2010

THExperts 

Любители на лукс и нови технологии вече могат да се радват на телевизор и огледало, съвместени в едно в банята. Това съвсем не е шега . Гостите на хотел
The Betsy Hotel в Маями, открит преди няколко месеца след двегодишна реновация, знаят това. Затова като допълнение като мрамора, елегантната арматура и скъпите хавлиени кърпи в банята може да се види и телевизор, вграден в електрическо огледало, съобщи сайтът www.buyerinteractive.com.  

Да разполагат в банята с телевизор, който незабележимо е вграден в банята, е ценна придобивка за нашите гости, които освен всичко друго прекарват там доста време, казва собственикът на хотела Джонатан Плъцик. Това е една услуга, която напълно съответства на качеството, което предоставяме на гостите си в хотела. И накрая, от дизайнерска гледна точка, е подходящо, защото се съгласува с простотата  - ефект, който е специално търсен.

Според генералния мениджър Роберт Тодак  новият телевизор превръща рутинното сутрешно бръснене или гримиране в истинско преживяване за сетивата. Комбинацията между нови технологии, интегрирани незабележимо в архитектурното пространство и  изискаността на миналото превръща хотела в смесица от модерна динамика и непреходна история.

По думите на Джим Мишел, президент и главен дизайнер на Electric Mirror, около 98% от бизнеса на компанията е свързан с хотелиерската индустрия.  Нелевизори-огледала или огледала с вградено осветление могат да се открият в луксозни хотели като  Four Seasons в Сейнт Луис, както и в Westin Atlanta Airport. Според него за гостите е изненада трансформирането на огледалото в телевизор и точно това превъплъщение може да промени статуса на хотела в очите на госта.
 
Телевизорите са с разнообразни размери, от 10 до 19 инча. Най-популярни са 15-инчовите, защото на тях изображенията се виждат най-добре.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed