28 Март 2024

Вие сте тук

СИХРЕ - полезно за всеки професионалист

07.11.2013

СИХРЕ 2013 се провежда паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното в Интер Експо Център - София. Работно време за посетители е от 06 до 08.11.2013 г. от 10.00 ч. до 18.30 ч., на 09.11.2013 г. от 10.00 до 16.00 ч.

 

Предимствата на професионалното кухненско оборудване и иновациите в тази област са представени на специализираното изложение. Форумът показва нови продукти и услуги на водещи производители и вносители на ресторантско и хотелско оборудване.

 

Сред посетителите отново  са собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, на ресторанти, пицарии, кафетерии и клубове, директори на супер- и хипермаркети с топли точки, архитекти, дизайнери, проектанти и инвеститори, чиито интереси са насочени към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

 

На въпроса "Защо ще посетя СИХРЕ 2013?" отговаря Малин Бистрин, собственик на комплекс МОЛЕРИТЕ в гр.Банско. Малин Бистрин е известен сомелиер и колекционер на вино, а комплекс МОЛЕРИТЕ е сред най-атрактивните места в Банско, известно както с превъзходната си кухня, така и неповторимата атмосфера! 

 


 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed