23 Апр. 2024

Вие сте тук

Сватбената класика отново е модерна

30.03.2014

Изчистени и семпли визии, решения в класически бял цвят, както и декорации в модерния за сватбения сезон 2014 г. тюркоаз бяха акценти в петото издание на сватбеното изложение  Grand Wedding Show, което се проведе през уикенда в Гранд Хотел София. Традиционни визии и цветни аранжировки също присъстваха на изложението.

 

За пръв път в него се включиха и другите два хотела на НИКМИ – Сентръл Парк Хотел София и новооткритият Суит Хотел София, които представиха свои декорации и сватбени пакети.

 

Специален Candy Bar и Cocktail bar са новите предложения, които разчупват традицията и внасят нов елемент  в сватбеното тържество.

 

Сладкарите на Гранд Хотел София показаха нови декорации за сватбени торти, които тази година са с нестандартна форма и акцент върху натуралните мотиви.

 

Кръгла маса за младоженците заменя традиционния „президиум“, разказаха от Гранд Хотел София. Според организаторите на сватбени събития младите двойки все по-често предпочитат да са на кръгла маса също като техните гости.

 

Форумът Grand Wedding Show се провежда за пета поредна година и има за цел да представи най-добрите сватбени фирми в страната. В рамките на изложението беше предложен богат избор на цветни аранжировки, фото и видеоуслуги, булчински рокли, фойерверки, булчински салони, грим и прически и всичко необходимо за сватбения ден.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed