29 Март 2024

Вие сте тук

Сандански, Петрич и Струмяни участват съвместно на туристически борси

19.02.2014

Общините Сандански, Петрич и Струмяни ще промотират съвместно туристическия си продукт на международни и родни борси. През последните две седмици той е бил представен успешно в Тел Авив, Истанбул и София.

 

 От Тел Авив се завърна заместник-кметът на община Сандански Младен Тимчев, който е ръководител на проекта "Развитие за устойчив туризъм", изпълняван съвместно  от трите общини,  съобщиха от общинската управа в южния курортен български град. В Израел той е представлявал община Сандански заедно с партньорите по проекта на международна информационна туристическа борса.


Младен Тимчев е имал срещи в Тел Авив с посланици и представители на туристическия бизнес в Израел и множество туристически агенции.

 

Общият туристически продукт, който предлагат трите съседни български общини, е бил представен успешно преди това на международен туристически форум и в Истанбул, информираха от общината, а след това и на туристическата борса "Ваканция и SPA EXPO", където щандът на Сандански е бил с акцент върху занаятчийски произведения от региона.

 

Участието във всички туристически борси, на които се промотира дестинацията Сандански, Петрич и Струмяни, има за цел бъдещо партньорство с чуждестранни туристически агенции, заявиха от общината. В изпълнение на общия проект са разработени туристически карти с туристическите обекти и забележителности на територията на трите общини, кратки видеоклипове, интерактивна карта на DVD- дискове, флаери, рекламни филми, календари, предлага се и реклама в специализираните медии за туризъм. Предстои участие и в туристически борси в Белград, Берлин, Москва, Букурещ и Скопие.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed