24 Апр. 2024

Вие сте тук

Рекорден брой участници се очакват на „Ваканция и СПА Експо

05.02.2015

Близо 330 изложители ще вземат участие в тазгодишната Международна туритическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която ще се състои от 12 до 14 февруари в Интер Експо Център. В изложението, което се провежда за 32-ри път, ще се включат нови 40 български и 30 чуждестранни изложители, съобщи пред журналисти Вихра Огнянова, изпълнителен директор на „Прим Експо“, организатор на борсата.

 

С около една четвърт в сравнение с миналата година е нараснала изложбената площ. Щандовете на участниците ще са разположени на над 7500 кв.м., уточниха организаторите. Данните показват, че 15 национални туристически организации, посолства и туристически бордове ще представят страните си на борсата. Броят на туроператорите и транспортните фирми е 105, на общините – 75, а чуждестранните хотели – 70.

 

В рамките на борсата ще се състоят многобройни дискусии и презентации. Министерството на туризма ще представи приоритетите в програмата си, Българският съюз по балнеология и СПА ще представи европейски проект „По пътя на римляните“, БХРА организира дискусия за ролята на културния туризъм на Балканите, АБТТА ще се фокусира върху електронния маркетинг и състоянието на официалния туристически портал на България, а БАТА ще се концентрира отново върху продължаващите проблеми в българския туризъм.

 

Съпътстващата програма включва още представяне на книги и пътеводители, презентации на нови програми и маршрути, представяния на дестинации и пр.

 

От 12 до 14 февруари всичко в България ще е туризъм, обещават организаторите.

 

 

 

 

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed