29 Март 2024

Вие сте тук

Производители на храни търсят партньори в Дания

23.02.2015

Петнадесет български компании, производители на храни и напитки, се включиха в търговска мисия в Копенхаген. Проявата се провежда от 21 до 24 февруари, а участието им е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съобщи пресслужбата й.

 

Предприемачите  посетиха специализираното изложение на хранително-вкусовата промишленост (Copenhagen Food Fair 2015), по време на което имаха възможност да се запознаят със световните тенденции в областта на хранително-вкусовата промишленост и производството на вина, както и да установят контакти с участниците в проявата.

 

В посолството на България в Копенхаген участниците в търговската мисия участваха в дискусия "Особености и спецификата на пазара в Дания. Възможности за бизнес и инвестиции в страната". Актуалното състояние на датския пазар, създаване на бизнес партньорства ще се обсъждат на срещи с г-н Йеспер Хансен, почетeн консул на България в Кралство Дания, и г-жа Галина Нелмос, представител на адвокатската кантора Томасен енд Фишер (Thomassen & Fischer Advokatfirma).

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed