29 Март 2024

Вие сте тук

Предстои пето издание на „Grand Wedding Show”

24.03.2014

Най-новите сватбени предложения ще бъдат представени в Гранд Хотел София

 

На 30 март т.г. Гранд Хотел София кани на традиционното  „Grand Wedding Show 2014”. На петото му издание ще бъдат представени най-новите и актуални сватбени предложения, съобщиха от хотела.

 

За пръв път тази година в рамките на изложението ще се включат и другите два хотела на НИКМИ - Сентръл Парк Хотел София до НДК и новооткритият Суит Хотел София в Студентски град, които ще представят свои декорации и сватбени пакети.

 

Тази година акцент ще бъдат изчистените и семпли визии, решени в класическия бял цвят. Ще бъдат  представим декорации в модерния за сватбения сезон 2014 цвят тюркоаз, като няма да бъдат пренебрегнати и традиционните визии и цветни аранжировки.  

 

Нови сватбени торти ще бъдат показани от екипа сладкари на хотела, като тази година тенденцията е тортите да бъдат в нестандартни форми с акцент върху натуралните мотиви.  

 

Посетителите на изложението ще участват в томбола с награди - безплатна торта със специална декорация за сватба в Гранд Хотел София, безплатна декорация на ресторанта за сватбеното тържество в Сентръл Парк Хотел София и Суит Хотел София.

 

Форумът Grand Wedding Show се провежда за пета поредна година и има за цел да представи най-добрите сватбени фирми в страната. По повод годишнината организаторите са подготвили много забавления, изненади и подаръци.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed