19 Апр. 2024

Вие сте тук

Оферти за Карлсон, който живее на покрива, предлага американска верига

18.08.2011

 

Няколко хотела на веригата Affinia предлагат оферти, които напълно биха задоволили Карлсон, който живее на покрива. Хотел от веригата в Чикаго, например, предлага на гостите си да разнообразят почивката си и да прекарат една нощ под открито небе на покрива на хотела, преоборудван в хотелски апартамент. Нощувката в Inside Out Suitе струва $10,000 и включва частна вечеря на покрива с бутилка шампанско и специално приготвени ястия от шеф-готвача Никол Педерсон, сообщи Chicago Sun-Times.

«Направихме апартамент, който изглежда, сякаш винаги е бил тук – с нощно шкафче и нощна лампа, така че сега всеки желаещ може да прекара нощ под звездите на Чикаго», казва главният бранд мениджър на веригата Affinia Hotels Джон Мозер. На разположение на гостите е цял етаж, на който се намира и панорамният бар на хотела. Те могат да си поръчат филм, който се прожектира на стената, и закуска в леглото. Офертата е валидна само в петък и събота, при това, ако времето е хубаво. Тя включна също частен достъп до 29 етаж, просторен апартамент в сградата и услуги на персонален бътлър.

Подобни оферти скоро ще предложат и други хотели на веригата Affinia: в най-близко време на покрива на The Affinia Shelburne в Ню Йорк ще се появи зелена ливада, а хотел Liaison Capitol Hill във Вашингтон предлагат часове по йога на покрива на хотела.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed