20 Апр. 2024

Вие сте тук

На лов за яйца Фаберже в Тръмп Интернешънъл

06.04.2014

Разположен в близост до Central Park и Columbus Circlе, както и до популярни туристически атракции, Trump International Hotel & Tower се очаква да увеличи  притока на посетители заради играта The Big Egg Hunt на Фаберже, стартирала в навечерието на великденските празници. Победителят ще е онзи, който събере най-много яйца, подпомогнат от специално мобилно приложение, съобщи http://www.luxurydaily.com.

 

Благотворителната инициатива  включва 275 декоративни яйца, разпръснати в цял Ню Йорк, три от които са в района на Trump International.



Автори на яйцата са съвременни художници като Джеф Кунс , Брюс Уебер и Питър Биърд, както и млади таланти. Модни дизайнери като Ралф Лорън, Каролин Херера и Даян фон Фюрстенберг също са проектирали яйца.

 

Според Сюзи Милс, генерален мениджър на Trump International Hotel & Tower, очакванията са това да доведе повече посетители в хотела. Те няма да бъдат водени от просто любопитство, а от възможността да спечелят 30 хил. долара, колкото струва едно от бижутата в стил Фаберже.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed