29 Март 2024

Вие сте тук

Научи от какво се нуждае тялото ти

17.03.2014

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представя Asyra – нова формула за здравословен живот, изпълнен с енергия

 

 

От този пролетен сезон, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага нова и различна услуга на своите гости, наречена Asyra - най-модерната технология за енергийни изследвания, съобщиха от хотела.

 

Asyra тестването е лесен начин за получаване на информация от тялото, за да се разбере кои аспекти от здравето ви са балансирани или небалансирани. Тестът е бърз и лесен – единственото, което трябва да направи човек, е да задържи два месингови цилиндъра, а в резултат на промените от електрическото съпротивление на кожата системата извежда различни сигнали. Резултатът от теста е готов за по-малко от 5 минути и пациентът може да го получи веднага или  по имейл. Изследването дава цялостна картина на здравословното състояние и предлага решения как то да бъде подобрено чрез промяна в хранителния режим (тук можете да видите кратко Asya видео на хотела).

 

„Asyra анализира човешкото тяло и ви дава обща представа за здравето,“ коментира новаторския подход  генералният мениджър на хотела, г-н Атанасиос Манос. „Аз лично я тествах и бях изненадан от резултатите. След първия ми Asyra тест последвах препоръките към храните и когато го повторих, бях изумен да видя, че съм успял да балансирам хранителния си режим с липсващите храни от първия ми тест. Вярвам, че в комбинация с нашия кулинарен опит Asyra допринася за индивидуалния подход и предлага алтернатива за различен здравословен начин на живот на нашите уважавани гости.“

 

Asyra предлага богат избор от полезни тестове, сред които и тест за хранителна оценка, който показва дисбаланса на хранителните продукти в организма. Резултатите насочват клиента кои хранителни продукти да консумира, за да балансира енергията си. Според тях главният готвач на хотела  Франческо Калоре може да изготви и индивидулано меню за госта.

 

„В моята практика досега съм се сблъсквал с много различни хранителни концепции, но това, което отличава индивидуалните Asyra менюта от другите е, че в повечето случаи те не са ограничаващи,“ казва Франческо. Точно обратното. Много често липсващата храна е наистина вкусна като различни видове месо, подправки, риба, шоколад и сладолед. Понякога резултатите показват хранителни продукти, които гостите не са опитвали никога преди. За мен е изключително вълнуваща и всяка среща с тях и с радост отговарям на техните въпроси по отношение на съставките в менюто“.

 

Друг полезен за гостите тест е така нареченият гръбначен профил. Този тест търси гръбначни разминавания, засягащи общото здравословно състояние на клиента. Резултатите насочват как да се подобри правилната стойка на гръбнака и ставите, които са отражение на характерния за днешно време заседнал начин на живот, който извежда тялото от физически баланс.

 

„Като спа специалист намирам  Asyra много полезна в моята ежедневна работа с клиентите, защото благодарение на получените резултати можем да препоръчаме спа процедури, които са най-подходящи за тях", казва Татяна Мраковчич, Спа мениджър на Kempinski The Spa.

 

Според нея това което предлага Asyra е наистина невероятно. Концепццията позволява  да се разбере какво се крие зад физическите симптоми  – състоянието на тялото на енергийно ниво. Тя помага на хората да поемат контрол над тяхното своето здраве и начин на живот.

 

За тези, които са готови да се докоснат до бъдещето на природната медицина и имат желание да проверят техния здравен статус, хотелът предлага специален Asyra пакет, който включва нощувка, Asyra тест, йога или фитнес уроци, масаж на гръб, безплатно ползване на зоната за релаксация в спа центъра и много допълнителни услуги и отстъпки.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed