28 Март 2024

Вие сте тук

Мултисензорен хотел отваря врати в Ню Йорк

03.02.2016

 

Нюйоркският The Renaissance New York Midtown Hotel, който предстои да отвори врати през пролетта на  2016,  ще е първият мултисензорен хотел в града, съобщиха от комплекса.

 

Гостите ще могат да си комуникират с дигитални дисплеи, поставени по цялата дължина на сградата. Дисплеят не се променя произволно, а реагира на движение, като създава у посетителите усещане за триизмерна графика.

Използваната технология е новаторска и е бъдещето на дигиталния свят, коментира Роджър Перънт, президент на Réalisations Inc. Montreal, известен с работата си в Метрополитън опера, Cirque Du Soleil и пр. Целта е да се създаде „жив хотел“, който може да предложи различно преживяване при всяко посещение, но също така позволява на гостите да усетят неповторимата атмосфера на Ню Йорк.

 

Част от „живия“ елемент от опита на гост ще бъде виртуален консиерж. Големият екран оживява, когато потребителят стъпи върху думи, проектирани върху пода, предоставяйки им богата информация, свързана с местната кухня, жива музика, театър, търговски обекти и др.  Благодарение на специална програма, потребителите ще бъдат в състояние да изберат желаната от тях дейност и местоположение чрез активиране на различни области, които представляват за тях интерес, само чрез докосване.

 


 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed