28 Март 2024

Вие сте тук

Кои са най-използваните артикули в хотела

23.03.2011

Най-добрите неща в живота са онези, които са безплатни, сочи популярна поговорка. Явно e обаче, че за гребена или гъбичката за почистване на обувки, които гостът намира в хотелската стая, това не се отнася...

Park Plaza Hotels & Resorts направи списък на предметите, които гостите наистина използват и на онези, които оставят на рафта. Макар че всички обичат безплатните неща, гостите не се впечатляват от игленици, тампони за почистване на грим и гъбичките за чистене на обувки, показва списъкът. Проучването показва, че повечето гости имат обикновени изисквания и са склонни да използват базови продукти.

Всекидневните артикули като шампоан, балсам за коса, душ гел и четка за зъби са най-често използваните от гостите. Всичко, което излиза извън ежедневните нужди на човека, е значително по-малко използвано. Това включва памучни тампони, пили за нокти, игленици, както и гъбички за почистване на обувки. Дори солите за баня се използват твърде рядко.

Според Грег Хегърти, регионален генерален мениджър за Великобриктания на Park Plaza Hotels & Resorts, резултатите от проучването са отражение на бързо променящо се съвременно общество и показва, че съвременният гост обикновено бърза и не е в състояние да се наслади на всички глезотии, които му предлага хотелът. Въпреки това според него хотелите от веригата ще продължат да предлагат безплатно редица артикули, които биха били полезни и желани от гостите. Защото никой не знае кога може да му се откъсне копчето, казва мениджърът.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed