24 Апр. 2024

Вие сте тук

Караванен салон - за пръв път в България

17.03.2011

Кемпери и каравани, оборудване и аксесоари за  пътешествия ще бъдат представени за пръв път в България на „Караван салон“, който ще се проведе по време на изложбата „Природа, Лов, Риболов“ в Международен панаир Пловдив, съобщиха от панаира.

Участие в него вече са заявили фирми вносители, предлагащи „апартаменти на колела“ и обзавеждане за къмпинги. Нарастващият интерес към пътуванията със собствен подслон провокира Международен панаир Пловдив да организира проявата, където посетителите да се запознаят с новости и атрактивни оферти в този бранш.

„Караван салон Пловдив“ допълва разнообразните предложения за ловен, риболовен и екотуризъм, които показват участниците в Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Нейното 17-о издание ще се състои от 30 март до 3 април 2011 г. в панаирния комплекс в Пловдив.
На деловия форум, чийто съорганизатор е Изпълнителната агенция по горите, ще се представят фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, облагородяването на природата и опазването на резерватите. Посетителите ще могат да видят ловно и спортно оръжие, залесителна и дърводобивна техника, облекло и принадлежности за лов, риболов и свободно време. Тази година със свои щандове ще участват посолството на Аржентина в България и община Троян.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed