29 Март 2024

Вие сте тук

Известни са финалистите в конкурса Баня на годината 2012

17.02.2013

Финалистите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012 вече са известни,  съобщиха организаторите му. Творческото жури на конкурса номинира 10 от 60 авторски 3D проекта на бани, които участваха в тазгодишния конкурс. Номинираните се борят за отличия в две конкурсни категории – „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”. Избраните проекти са публикувани на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com, където до 4 март 2013г. онлайн потребителите могат да гласуват и да определят носителите на приза Ideal Standard Баня на публиката 2012.

 

Деветото издание на конкурса се провежда под надслов “В търсене на идеалната баня...” и привлече вниманието на участниците върху проектирането на уникални цялостни решения за баня, съобразени с потребностите, желанията и очакванията на конкретни хора. Участниците в конкурса се състезават с 3D проекти на бани в две нови категории от жилищен интериор - „Идеалната баня за моето семейство” (баня с размер до 15 кв.м. ) и „Моята баня  - това съм Аз!”  (баня с размер до 8 кв.м.). Авторите на номинираните проекти ще трябва да ги защитят пред творческото жури на конкурса в началото на март 2013г.  Победителите в двете конкурсни категории освен, че ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”, ще бъдат наградени и с посещение на специализираното изложението за дизайн „100% Design 2013” в Лондон. 

 

Онлайн потребителите също имат възможност да изберат своите фаворити като гласуват до 4 март 2013г. на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Получилите най-много гласове 3D проекти на бани в двете категории ще грабнат приза Ideal Standard Баня на публиката 2012. 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed