29 Март 2024

Вие сте тук

Идеал Стандарт Интернешънъл представя иновация за икономия на вода и енергия

22.03.2011

Продуктите от серия CeraMix Blue могат да спестят до €430   на година


Серия иновативни продукти, пестящи вода и енергия, представи Идеал Стандарт Интернешънъл (ИСИ)  на изложението ISH 2011 във Франкфурт, съобщиха от компанията. Създадена от дизайнерско студио Артефакт за водещата му марка Ideal Standard, новата колекция отразява духа на марката и нейното ново мото „Вдъхновени от реалния живот”.

Според производителите CeraMix Blue е нова ера в смесителите за баня, пестящи вода и позволяващи на потребителите да реализират икономии в размер до €430 годишно. Тези икономии са възможни благодарение на последното нововъведение във вътрешния дизайн на смесителя и патрона. В сравнение с обикновен смесител водата, оставаща в чучура, се намалява с над 80%, което дава възможност да се достигне до желаната температура на водата 90% по-бързо от обичайното.

През 21-ви век отговорното изразходване на водата и енергията е от първостепенно значение. На карта са заложени нашето бъдеще и бъдещето на нашата планета. Като производител на бани, ние приемаме сериозно тази отговорност и се съобразяваме с проблемите на устойчивостта на околната среда; гарантирайки, че произвеждаме продукти, които изразходват по-малко вода и понижават потреблението на енергия. CeraMix Blue е революционна иновация в дизайна, пестящ вода и енергия. Ще продължаваме да разширяваме обхвата на нашите природосъобразни решения, гарантиращи по-висока ефективност” каза Дейвид Хамил, президент на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Благодарение на технологията IdealPure, водопроводните компоненти на смесителите CeraMix Blue на Идеал Стандарт за умивалници в баня и за кухненски мивки, са без съдържание на олово и никел, което подобрява качеството на питейната вода. Това отговаря напълно на насоките на Световната здравна организация, подготвяни да влязат в сила през 2013 г., които препоръчват по-ниски нива на опасни метали в контакт с питейната вода.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed