28 Март 2024

Вие сте тук

"Зелени дни" отново започнаха в София

28.04.2011

Продажбите на биохрани са нараснали над 15% през последната година на българския пазар. Това каза председателят на Българската асоциация за алтернативен туризъм Любомир Попйорданов при откриването на фестивала "Зелени дни" днес в София. БААТ е един от организаторите на фестивала, който ще продължи до 1 май.  Инициативата е в подкрепа на здравословния начин на живот и отговорността към природата.

Целта на „Зелените дни”, които се провеждат за втора поредна година, е да популяризира природосъобразния начин на живот, алтернативния туризъм и консумацията на биохраните,  каза Любомир Попйорданов.

Според него все повече у  нас се развива производството на биохрани, което по думите му е единственото производство и търговия, които имат постоянен растеж. Той допълни, че ръстът от последната година показва, че за разлика от другите видове стоки, които се предлагат в мрежата, в биопродукцията има доверие.

По време на „Зелените дни” в столицата посетителите на фестивала ще открият щандове биохрани, козметика и възможности да открият много

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed