29 Март 2024

Вие сте тук

Директор в Албена АД удостоен с голямата награда „Комплексен мениджър в туризма на 2011 г.”

07.12.2011

Заместник-директорът в отдел „Експлоатация” в „Албена” АД Христо Пенев бе удостоен с годишната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация „Комплексен мениджър в туризма на 2011 г.”. Това стана на специална церемония в хотел „Хилтън София”.

Професионалната кариера на Христо Пенев в най-голямата туристическа компания в България – „Албена” АД започва през 2002 г. като бар мениджър, преминава през ръководител на сектор „Ресторанти”, ръководител на сектор „Хотели и ресторанти”, а от 2007 г. заема настоящата длъжност. Ангажиментите му включват менажиране на над 40 хотела и 80 ресторанта в Албена, Приморско и Анзер – Швейцария, както и инфраструктурата, плажната ивица и снабдяване.

От Албена АД припомнят, че са стартирали резервациите за следващата година чрез сайта www.albena.bg.

Амбицията на туристическата компания е да повиши качеството на услугите, като предложи нови екстри на всички гости на курорта през 2012 година.

Всички гости на Албена имат възможност да използват безплатно плажа на Перлата на българското Черноморие. Сега към чадър и двата шезлонга се добавят и две шалтета на всяка стая без допълнително заплащане. Ще бъдат подобрени услугите на плажа, като вече ще може да се поръчват топли и студени напитки на плажа.

На брега ще има спортни забавления и игри, организирани от аниматори.

Албена е водещ курорт, който ще продължи да предлага услугите си ултра ол-инклузив и ол-инклузив, като завиши качеството и разнообразието в хотелите. Гостите на хотелите Ралица, Ралица Супериор, Вита Парк и Ком отново ще ползват услугите и в бар Хавана на брега от 11 до 16.30 часа с храни и напитки, включени в цената.

Dine around концепцията ще я има и през 2012 година. Туристите, отседнали в комплекса, ще имат възможност на избор на 6 ресторанта, като догодина това ще бъде за периода до 30 юни и от 3 септември. В менюто освен ястията, които имат възможност да се избират, ще бъде включена и минерална вода.

Албена предлага на своите гости екологично чисти храни, повечето собствено производство. Всички други храни и напитки, предоставяни в курорта ще преминават през постоянен контрол за безопасността на храните и лаборатория за контрол на качеството.

За хората, отседнали в хотелите в парковата зона, е предвиден шатъл бус за по-лесно предвижване до плажа. Той ще тръгна на всеки 30 мин., от 9.30 до 17 часа.

За новия сезон първото дете се настанява безплатно, а останалите ще получават 70% отстъпка от цената за възрастен.

За активния сезон от юни до август резервации могат да се правят чрез сайта Albena.bg и чрез call center-а за пакети от 7, 14 и 21 дни с ден на пристигане в събота. Почивки за по-малко от 7 дни ще могат да се купуват по крилата на сезона.

През новата година значително са намалени цените за ползване на безжичен интернет на територията на Албена. Ще се заплаща цена от 2 лева за едно денонощие. Досега услугата се предлагаше по 4 лева за час.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed