29 Март 2024

Вие сте тук

Всички сетива разкрива най-скъпото меню в света

22.04.2014

Вечеря от 20-степенно меню ще струва 1 235 паунда в новия Hard Rock Hotel, който идния месец отваря врати в испанския курорт Ибиса, съобщи Daily Mail.

 

Според изданието концепцията на новото  заведение, наречено Sublimotion, е дело на топ-шефа Пaкo Рончеро, носител на мишленовски звезди. Ресторантът на хотела ще предлага не просто вкусна храна, а истинско пиршество за  всички сетива. Съчетавайки храна, изкуство и технологии, тук ще предлагат изключително емоционално усещане на гостите си.

 

 

Менютата ще представляват кулинарно околосветско пътешествие: от северните страни, които ще бъдат представяни със студени закуски, до Версай с неговите изтънчени специалитети. Играта на светлини, звуци и ухания ще помогне на гостите да се пренесат в  атмосферата на съответната държава.

Новият хотел ще разполага с 493 стаи и апартаменти с частни басейни, тераса с гледка към океана и джакузи. На гостите ще се предлагат и ВИП услуги, включително посещение в някои от най-ексклузивните клубове и ресторанти в Ибиса.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed