16 Апр. 2024

Вие сте тук

Висококатегорийните хотели на Коста Брава се обединяват под един бранд

02.05.2012

Шестнадесет от най-луксозните хотели в Коста Брава се обединиха под марката Costa Brava Hotele de Lujo. Основната цел е по-успешна реклама в чужбина и привличане на по-платежоспособни туристи.


Коста Брава е известен курорт, който привлича туристите с прекрасните си пясъчни плажове, развита инфраструктура и националния колорит. Първокласните хотели предоставят на гостите си всички възможности за комфортен отдих. В същото време курортът се асоциира с бюджетните хотели, които са многобройни на пазара. Точно затова девет четиризвездни и седем петзвездни хотела в региона обединиха маркетинговите усилия и вече се представят заедно в чужбина.


За популяризирането на бранда е предвидена рекламна кампания на сайта в интернет, който е преведен на шест езика – каталонски, кастилски, английски, френски, руски и немски. Това ще позволи на новия бранд да рекламира възможностите си на различни туристически пазари.

На сайта освен подробна информация за 16-те хотела и техните услуги, са подбрани най-добрите ресторанти, магазини и други места, както и списък на културните събития. В бъдеще към основателите могат да се добавят и други хотели, които отговарят на изискванията за високо качество и ексклузивност на продукта.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed