29 Март 2024

Вие сте тук

Верига хотели в Испания и остров Крит набира аниматори

25.02.2016

Кандидати за работа през летния сезон набира за четвърта поредна година голямата верига хотели "Iberostar", съобщиха от Агенцията по заетостта.


Търсят се аниматори-танцьори, фитнес аниматори, детски и спортни аниматори за работа в испанските и гръцките хотели. Заетостта е от май до октомври.


Всички кандидати за Испания трябва да имат опит като аниматори. Това условие не е задължително при кандидатстване за хотелите на гръцкия остров Крит.


Кандидатите трябва да владеят добре най-малко два от изброените чужди езици: немски, английски, френски, италиански, руски.


Заплатите са от 800 до 1100 евро нето на месец в зависимост от опита и региона. Работодателят осигурява жилище и храна, а в края на договора покрива транспортните разходи.


Кандидатите е необходимо да преценят дали предпочитат работа в Испания, или на остров Крит. Предварително одобрените ще бъдат поканени само на едно интервю /за Испания или за Гърция/ с представители на работодателя в София през втората седмица на март.


Заинтересованите трябва да изпратят мотивационно писмо и автобиография на английски език със снимка в цял ръст на адрес E.Vidinska@az.government.bg


Повече информация за предлаганите оферти може да бъде намерена на адрес: http://eures.bg - "Работни места" 3464, 3465, 3466.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed