18 Апр. 2024

Вие сте тук

България представя културния си туризъм на INTOURMARKET 2011 в Москва

12.03.2011

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще открие българския щанд на туристическото изложение INTOURMARKET 2011 в Москва, съобщиха от министерството. Изложението  ще приема посетители от 12 до 15 март.

През тази година България отбелязва 6-ото си поредно участие във форума. Специален акцент в присъствието ни на борсата в руската столица тази година са възможностите на културния туризъм под мотото „България – по стъпките на древните цивилизации”.

Информационният щанд на страната е с площ 300 кв. м. Освен Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в него се включват и фирмите „Алма Тур – БГ” АД, „ТА Солвекс” ЕООД, „КИТТ” ООД, „ВГ ТУР” ЕООД, „Балкан Експрес Травел Асистенс” ООД, „Болкан Пропърти Инвестмънтс” ЕООД, „Албена” АД, „Васи” ЕООД, „Неда Травел Груп” ООД, „Гоу Ту Холидей” ООД, „Ландис” ООД, а също и общините Бургас, Русе и Плевен.

В рамките на изложението ще се проведе пресконференция, на която ще участват зам.-министър Иво Маринов, посланикът на България в Русия Пламен Грозданов, вторият секретар в дипломатическото ни представителство и завеждащ консулските служби Ангел Георгиев и ръководителят на службите по търговско-икономически въпроси Илиян Цонев.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed