19 Апр. 2024

Вие сте тук

Бургас – с официален туристически портал

27.11.2013

Go To Burgas (http://www.gotoburgas.com) е официалният туристически портал на Бургас, който днес бе представен пред бизнеса и медиите.

 

Идеята е да се събере на едно място и да представи по атрактивен начин цялата информация за Бургас, от която един турист се нуждае. Това е и причината информация на сайта да може да бъде качвана не само от администраторите, но и от всеки потребител след регистрация, съобщиха от община Бургас.

 

Външните потребители могат да споделят информация както за обекти, така и за събития - за всеки от тях те трябва първо да изберат съответната категория (напр. хотел, аптека, магазин, галерия, др. - за обекти; или концерт, изложба, фестивал, др. - за събития),   въведат име, кратко описание, снимка/и, адрес, контакти - задължително на български език, а при възможност и на английски и руски. Информацията се проверява и при необходимост се редактира от администратор, след което се появява на сайта

.

Самата регистрация е изключително лесна и безплатна и става с въвеждане на име, мейл, телефон и парола от полето "Вход за собственици", намиращо се най-долу вдясно на заглавната страница на сайта. Ако срещате затруднения с регистрацията или въвеждането на информация, не се колебайте да се свържете с нас по е-мейл: admin@gotoburgas.com или на телефони:  056 825 772, 056 907 215,  ОП "Туризъм" - Бургас.

 

Макар и наскоро стартирал, Go to Burgas вече спечели своята първа награда от конкурса "БГ сайт" 2013. Той се проведе на 19 ноември за четиринадесети път и е най-престижният форум за уеб-награди в България. На официалната церемония Go To Burgas грабна отличие в категория "Адаптивни и отзивчиви сайтове", изпреварвайки всичките осем номинирани в тази категория.

 

Go to Burgas e разработен  в рамките на международен проект, по който Община Бургас е партньор  - "Роля на иновативните услуги на туристическия пазар в подкрепа на регионалното развитие" (SMART TOURISM), финансиран по програма INTERREG ІVС.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed