19 Апр. 2024

Вие сте тук

Бургас с мобилно приложение Visit Burgas

22.06.2013

Атрактивната културна и спортна програма на Община Бургас, както и полезна информация за града, забележителностите и услугите, които могат да се ползват на територията на града вече са достъпни напълно безплатно за всички граждани и гости на града чрез мобилното приложение Visit Burgas, съобщиха от община Бургас.

 

Новият вид услуга може да се изтегли безплатно в три езикови версии: българска, руска и английска от AppStore на мобилният апарат. Приложението е разчупено и новаторско, което улеснява потребителите с критерии за търсене, карта, филтриране, база данни с адреси и търсене по ключови думи.

 

Приложението съдържа и информация за събитията в града, атракционни, забележителности, хотели, заведения и снимки към тях. Visit Burgas има описание на маршрут до всяка точка от града, за да се достигне до определено събитие.

 

Безплатното предложение за посетители и жители на Бургас, споделя информация в реално време и бърза навигация до най-важните обекти с информация за тях. Функционалното приложение за всеки смартфон дава и допълнителна информация за прогнозата на времето.

Приложението се обновява в реално време. Предвижда се съвсем скоро да бъде качена информацията, за пунктовете за рент-а-байк , за синята зона. Мобилната версия ще бъде синхронизирана и с интегрираният градски транспорт.

 

Версията ще бъде качена  и на сайта на Община Бургас.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed