23 Апр. 2024

Вие сте тук

Британци вдигнаха наздравица за кралската сватба в къмпинг във великотърновско

29.04.2011

Две дузини британски граждани вдихнага тази сутрин наздравица за предстоящата кралска сватба край Велико Търново. В къмпинг „Велико Търново“ в село Драгижево, смятан за най-добрия в България, се събраха около две дузини британци, живеещи в Драгижево и околните села, за да вдигнат чаша пенливо вино в очакване на венчавката на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Заедно с цяло Великобритания се вълнуваме от предстоящата сватба, казаха присъстващите на събитието пред камерата на Българската национална телевизия. Довечера към тях ще се присъединят и жителите на селото, за които ще бъдат наредени дълги трапези.

Домакините, познати като „Ник и Ники“ са двама бриктанци, които преди няколко години създадоха къмпинг „Велико Търново“ в покрайнините на село Драгижево, Великотърновско. Амбицията им бе да направят един истински къмпинг, който да отговаря на европейските стандарти. Днес британската двойка може да посрещне в къмпинга си до 50 каравани или кампера, които могат да намерят там всичко необхосимо за къмпиране.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed