18 Апр. 2024

Вие сте тук

Банско привлича туристи от балканските държави

20.11.2014

Philoxenia в Солун и Romexpo в Букурещ са последните две туристически изложения, на които Банско се представи със собствен щанд, съобщиха от общината.

 

Банската фолклорна група бе атракцията на щанда на Банско на най-голямото туристическо изложение на Балканите - Philoxenia в Солун. В 30-ото юбилейно издание на борсата са участвали над 200 изложители от различни държави - Гърция, Турция, Кипър, Египет, Молдова, Австрия, България.


Най-новият каталог, който представя пиринския курорт като целогодишна туристическа дестинация, бе показан  в туристическата борса Romexpo в румънската столица Букурещ, където общината участва от 13 до 16 ноември. Специален гост на щанда на Банско е била министърът на туризма Николина Ангелкова, която е поздравила представителите на общината за добрата организация и е пожелала успешен зимен сезон.


И на двете изложения присъстващите хотелиери, туроператори, туристически агенти са презентирали предложенията си за ваканции за Коледа, Нова Година, ски почивки, туристически обиколки, спа туризъм.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed