28 Март 2024

Вие сте тук

"Астрал Холидейс" отбеляза 16-та си годишнина с откриване на бизнес център

14.09.2011

"Астрал Холидейс" си направи подарък, като откри за 16-ия си рожден ден офис комплекс АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР. Той бе официално открит снощи с елегантен коктейл, посетен от над 300 гости. Сред тях бяха архитекти, държавни и бизнес представители, дипломати, представители на туристическия бизнес.

„Беше много важно за нас да реализираме този проект, който в момента е най-модерната и екологична офис сграда в България. Нашата цел е да предложим на наемателите си – местни и международни компании, изключително висок клас бизнес сграда. Вярвам, че завършеният проект ще изиграе голяма роля за продължаващото оформяне на модерната бизнес зона около летище София”, каза пред гостите на откриването Христо Гълбачев, изпълнителен директор на „АСТРАЛ Холидейз”.

Много от гостите си тръгнаха от коктейла с награди на организаторите от „АСТРАЛ Холидейз“ и нейните партньори - австрийската авиокомпания „Флай НИКИ“, представителството на която вече има офис в АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР, както и Сол Мелиа България. Четирима от присъстващите спечелиха самолетни билети до Виена, а двойно повече ще се радват на почивки в луксозни хотели в страната и чужбина.

Инвеститор в най-новата бизнес сграда е „АСТРАЛ Пропърти Мениджмънт“, част от Ей Ейч Холдинг (част от който е и „АСТРАЛ Холидейз“ АД), които също ще преместят своите столични оперативни офиси в новата сграда. Изпълнителният директор на „АСТРАЛ Холидейз“ Христо Гълбачев благодари на всички свои колеги и бизнес партньори, които продължават да вярват в новите проекти на компанията, последният от които е АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР, успешно приключен за по-малко от две години.

Сградата на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР е на 10 етажа, с подземен паркинг на 2 етажа. Тя разполага с луксозна рецепция, голям шоурум, конферентен център със семинарни зали, ресторант с тераса, панорамна площадка на покрива със скай бар и 7 етажа модерни офис площи за отдаване под наем.

Техническото оборудване на сградата включва „интелигентна“ климатизация, системи за сигурност с видеонаблюдение, датчици, система за гасене на пожар, автоматична система за управление на сградата и др. Външният и вътрешният дизайн и изпълнението са с първокласно качество. Уникалната двойна стъклена фасада на сградата действа като защита от вятър, слънце, дъжд, високи и ниски температури, чрез което се реализира икономия на енергия.

Групата Ей Ейч Холдинг (AH Holding) включва 6 независими компании: „АСТРАЛ Холидейз“ (www.astralholidays.bg) – водещ туроператор в областта на изходящия и входящия туризъм, създаден през 1995 г., с десет офиса в България; „АСТРАЛ Транстурс“ (www.astraltranstours.com) – рент-а-кар, трансфери, транспортни услуги – автобусен и автомобилен транспорт; „ТРАВЪЛ ШОПИНГ ЦЕНТЪР“ (www.travelshoppingcenter.net) – B2B решения за туристическата индустрия, генерален представител на авиокомпаниите Fly NIKI/Air Berlin от 2010 г.; „ТИРС“ (www.tirs.bg/www.hotels-in-bulgaria.com) – интернет система за хотелски резервации в България; Eй Джи Ди Ес (www.agds.eu) – софтуерни продукти за туризма, технологична поддръжка на сайтове и системи, оптимизация, разработка на резервационни системи (www.hotelsb2c.com), уеб дизайн; „АСТРАЛ Пропърти Мениджмънт“ – инвеститор в Астрал Бизнес Център.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed