19 Апр. 2024

Вие сте тук

Албена посреща гостите си с Аквапарк през лятото

20.02.2014

От 1 юли авкапарк, наречен „Аквамания“,  отваря  врати в курорта Албена, стана известно по време на Международната туристическа борса Ваканция и СПА експо 2014 г.

 

 На площ от почти 40 000кв.м. на територията на ваканционнно селище Албена ще се издигне истинска водна магия. Ппървата част от аквапарка ще бъде завършена до края на юни и ще изненада любителите на водните атракции с „Мамут”, чиято дължина 183м, „Тантрум” – 191м, „Про Рейсър” – 156м и „Фрий фол” – 76м.

 

Аквамания използва естествените природни преимущества на „Албена” – чист въздух, богата растителност и река – наполовина естествена и наполовина проектирана от канадска проектантска компания специално за нуждите на комплекса с водни забавления, казаха от комплекса. В аквапарка ще е включен и тематичен бар-ресторант.

 

Гостите на ол инклузив  хотелите „ Ралица Супериор” и „Вита Парк” ще могат да ползват безплатно водните съоръжения.

 

Летният сезон ще мина под знака на 45-та си годишнина.  От курорта обещаха лятото да  се превърне в един нестихващ празник с много изненади за всички гости и възможности за активна почивка. От създаването си досега курортът е посетен от над 7 млн туристи.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed