26 Юни 2017

Вие сте тук

"Доса бургер" предизвиква усмивки, но и недоволство срещу Макдоналдс в ИндияСред новите предложения на американската верига за бързо хранене Макдоналдс (McDonald's) вече има и традиционни ястия като "доса" под формата на бургер - стъпка, която е приветствана, но също така и осмивана,  съобщи ДПА.


Масала доса, оризова палачинка с пикантен картофен пълнеж, е южноиндийско ястие, което е изключително популярно сред милиони хора по света.


Доса масала бриош и други "местни фюжън продукти", като масала бъркани яйца бяха пуснати в ресторантите на Макдоналдс в Мумбай през уикенда, съобщи компанията.


Тази категория има потенциала да създаде разграничаваща се и лоялна група клиенти, според един от шефовете в Макдоналдс, Ранджит Палиат.


Сред индийците има и недоволни от новите предложения. Мнозина от тях критикуват Макдоналдс, че си присвоява индийски ястия, за да ги превърне в американски бургери.


Говорител на веригата съобщи, че мнозина са реагирали, без да са опитали новите предложения, но всъщност в ресторантите приемът на тези новости е много добър.

Събитията от А до Я - трето издание

Абонирайте се сега!

Вземете пълен достъп и ще можете да прочетете всички професионални съвети за своя хотел и заведение.Абонирай се!

Реклама

Facebook